Locatie :
't Zand & Heerhugowaard
Email :
info@dejong bewindvoering.nl
Bel Ons :
0226-751263

Over

Aangezien het een grote stap kan zijn om de financiën uit handen te geven en een vertrouwensrelatie belangrijk is, is het fijn om te weten waar De Jong bewindvoering VOF voor staat en wie wij zijn.

Rebecca de Jong
Door de opleidingen Sociaal Cultureel Werk, Sociaal Dienstverlening, HBO Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en de cursus Beschermingsbewind heb ik de juiste theorie geleerd en dit in praktijk gebracht tijdens mijn werk in het sociaal cultureel werk, de verslavingszorg en bewindvoering.

Ik weet door deze ervaringen dan ook dat ik me goed kan verplaatsen in de situatie, gevoelens en leefwereld van mensen.
Ik vind het belangrijk dat u op de hoogte wordt gehouden van uw financiële situatie en zal hierin transparant en open over zijn.
Tevens vind ik samenwerking met eventuele begeleiders belangrijk. Hierdoor kan er voor u de juiste ondersteuning worden gegeven.

Kees van Paridon
Ik ben al jaren een maatje voor verschillende jong volwassenen met een verstandelijke of fysieke handicap. Ik vind het leuk om iets voor deze doelgroep te kunnen betekenen door b.v. ze wekelijks mee te nemen naar AZ of met hun te gaan wielrennen. Dit vrijwilligerswerk heb ik altijd naast mijn baan bij de Koninklijke Marine gedaan .
Mijn achtergrond is bedrijfskundige en heb daar diverse managementfuncties gehad. Maar ca. 7 jaar geleden heb ik het besluit genomen om aan de slag te gaan als financiële hulpverlener voor deze doelgroep. Ik heb de vereiste opleidingen en kwalificaties behaald om mij als professionele bewindvoerder voor de rechtbank te kunnen inzetten. Daarnaast heb ik mij ook verdiept in schuldhulpverlening en ben ik ook erkend en gecertificeerd NEN 8048 schuldhulpverlener. Ik ben in 2015 weggegaan bij de Koninklijke Marine en heb inmiddels vijf jaar ervaring als zelfstandig bewindvoerder, waarvan de laatste vier jaar als mede vennoot in het bewindvoeringskantoor Integro Budget VOF.

Zelf vind ik het heel belangrijk om een goede relatie met mijn cliënten te hebben. Pas als dat goed is kan ik voor mijn cliënten hun financiën beheren. Om die reden wil ik voldoende tijd voor een cliënt ter beschikking hebben. Ik zal daarom ook nooit een maximaal aantal cliënten nastreven om te voorkomen dat mijn cliënt relatie onpersoonlijk gaat worden.

Vanaf augustus 2020 heb ik een prima samenwerking met beschermingsbewindvoerder Rebecca de Jong en vormen een goed team samen en zijn beiden vennoot in De Jong Bewindvoering VOF.

Wij werken samen met een ander bewindvoerderskantoor zodat we ervaringen kunnen uitwisselen en indien nodig voor elkaar kunnen waarnemen.

Wij voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen (conform het Besluit kwaliteitseisen curatoren, beschermingsbewindvoerders en mentoren per 1 april 2014), getoetst door het Landelijk Kwaliteitsbureau CBM. Tevens zijn wij benoemd door het Bewindsbureau van de Rechtbank Noord Holland (Alkmaar).